Täydellisillä naisilla lesbosuhde keskenään – aviomies raivoissaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards ja televisiopersoona Brandi Glanville ovat viime vuosina tulleet monille tutuiksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Glanville jättäytyi sarjan naisista pois jo vuosia sitten, mutta hän ja Richards olivat kuitenkin ystävystyneet ja tuoreen tiedon mukaan jopa rakastuneet sarjan ulkopuolella.

Denise Richardsilla ja Brandi Glanvillella on ollut noin vuoden mittainen suhde, joka on nyt tullut päätökseensä. 48-vuotias Richards oli Daily Mail -sivuston mukaan uskotellut 47-vuotiaalle Glanvillelle, että hänen avioliittonsa Aaron Phypersin kanssa on avoin. Näin ei kuitenkaan ollut, mikä on saanut miehen raivostumaan suhteen tultua julkisuuteen.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan muut tähdet olivat kohdanneet Denise Richardsin ja kysyneet häneltä suhdehuhuista naisten yhteisellä lomamatkalla Roomassa viime marraskuussa. Naisten tulistunut välikohtaus oli yltynyt niin pahaksi, että Denise Richards oli päättänyt välittömästi jättäytyä koko realitysarjasta pois. Denise Richards ja Brandi Glanville ovat päättäneet suhteensa kun se tuli julkisuuteen.

View this post on Instagram

Sunshine mixed with a little hurricane 💋

A post shared by Brandi Glanville (@brandiglanville) on