Leigh-Anne Pinnock bikineissä tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Tyttöbändin kaunotar julkaisee itsestään nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, ja nyt hän on suunnannut lomailemaan Jamaikan Montago Bayn alueelle. Sieltä hän julkaisi verkossa kuvan, jonka mukaan poptähti on upea bikinikaunotar. Myös toisessa kuvassa Pinnock poseeraa rannalla.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.