Veronica Verho liittyy Posse-jengiin – suorat lähetykset alkavat tammikuun lopulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten julkkisten tähdittämä Posse-ohjelma palaa Maikkarin perjantai-iltoihin 24. tammikuuta kello 20:00 suoralla lähetyksellä tuttuun tapaan. Radiojuontaja Veronica Verho liittyy mukaan joukkoon.

Tällä kaudella entuudestaan tutut posselaiset Viivi Pumpanen, HP Parviainen, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä ja Kalle Lamberg saavat joukkoonsa uuden kasvon, kun uutena posselaisena aloittaa Veronica Verho. Hänet tunnetaan supersuosittuna tubettajana sekä NRJ:n juontajana, jossa hän juontaa nimeään kantavaa Verho Show -ohjelmaa.

– Olen saanut ylittää itseni jo moneen kertaan ennen kuin livelähetykset ovat edes alkaneet, ja odotankin Posse-kaudelta lisää ikimuistoisia kokemuksia. Posselaisethan ovat viimeisten kolmen vuoden aikana keksineet minulle jo kaikenlaista tekemistä, vaikken ole ollut edes jengissä mukana. Olen ajanut autolla seinää päin pommien räjähtäessä ja hypännyt neljän kilometrin korkeudesta lentokoneesta. Olen niin kiitollinen, että saan tehdä tätä niin ihanien tyyppien kanssa, posseporukan juniori sanoo.

Veronica palkittiin radiotyöstään Vuoden radiojuontaja -tittelillä vuonna 2019. Syksyllä hän hurmasi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa Jani Rasimuksen parina.

View this post on Instagram

TÄDÄÄÄ!!!😄✌️🔥💎🔥 #MTVPOSSE tärähtää taas näköradioihinne, alkuvuodesta 2020! Vakiojengi, @jarppidudeson @hpdudeson @kallelamberg @viivipumpanen ja @saariluomajaska saavat mukaansa……….TADAA!!!!!!@mariieveronicaofficial :n!!!!! 💎🔥✌️😄💎🔥✌️Luvassa on tuttua tykitystä, mutta myös täysin uusi osio, Posse GP!!🏁🚗 Tässä autokilpailussa, kymmenen tähtikuljettajan päänmenoksi on keksitty sopivasti possemaisia tehtäviä, joista pitäisi selviytyä tallipäälliköiden nuotteja korvanapista kuunnellen! Tästä tuskin tullaan selviämään ilman kolareita?!🆘 Tulossa siis tuutin täydeltä ryminää ja ryskettä! .. Repeilyä unohtamatta!🏁🔥♥️🙈😂🙌💎

A post shared by MTVPosse (@mtvposse) on