Demi Rose riisui kaiken – ja istahti keinuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ei pelkää esitellä omia kurvejaan suurellekaan yleisölle. Nainen tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa, jonne hän on tällä kerralla julkaissut kuvan, jossa hänellä ei nähdä yhtäkään vaatekappaletta yllään.

Demi Rose kuvaa paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin omilta lomamatkoiltaan, jotka tarjoavat kaunottarelle aina huikean kauniit puitteet valokuvia varten. Nyt 24-vuotias nainen nähdään keinumassa upean maiseman edessä täysin alastomana. Katso upea kuva tästä.

Demi Rose istuu tuoreimmassa Instagram-kuvassaan alasti puisessa keinussa. Nainen katselee upeaa auringonlaskua ja ihailee näyttävää merinäköalaa keinuessaan pienen uima-altaan yllä. Kuvan ja pienen videoleikkeen myötä kaunotar haluaa kiittää seuraajiaan, joiden määrä oli noussut juuri huimaan 12 miljoonaan seuraajaan.