Khloe Kardashian ja Tristan Thompson: Seksisuhde!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin vuosi sitten eronneet True-tyttären vanhemmat julkkis Khloe Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson ovat edelleen ystäviä uskottomuusskandaaleista huolimatta. Khlooe on sanonut, että katkeruus ja viha eivät ole hänen tapojaan käsitellä asioita.

Nyt kaksikon lähipiiristä kerrotaan, että Khloe Kardashian on antanut Tristan Thompsonille anteeksi siinä määrin, että he ovat seksisuhteessa keskenään. Asiassa ei ole mitään pahaa, jos kaksi ihmistä harrastaa yhteisymmärryksessä seksiä keskenään ilman vaateita tai muita taka-ajatuksia. Tässä tapauksessa tilanne voi olla kuitenkin kinkkinen taustalla olevien tunteiden takia, jolloin seksisuhde voi herättää myös romanttisia haluja.

RadarOnline kertoo pariskunnan lähentyneen joulun juhlapyhinä. He ovat viettäneet öitä yhdessä ja kaikki tietävät, mitä tällaiset yökyläilyt aikuisten kesken tarkoittavat. Lisäksi Tristanin kerrotaan käyttäytyneen esimerkillisen isän tavoin, mikä on saanut Khloen sukat pyörimään jaloissa entistäkin enemmän.