Sara Siepin seksikkäät kuvat Balilta: ”Landella kaikki hyvin”

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Sieppi tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Suomena, mutta viime aikoina hän on tehnyt uraa televisiossa. Nainen on nähty kilpailemassa suositussa Selviytyjät-realitysarjassa, minkä lisäksi hänet nähdään myös Onnenpyörä-ohjelmassa. Tällä hetkellä nainen lomailee Indonesiassa.

Sara Sieppi rakastaa matkustelemista ja juuri nyt hän nauttiikin auringon lämmöstä Balilla. Balilla on talvikuukausina sadekausi, mutta 28-vuotiaan Siepin mukaan aurinkokin on näyttäytynyt jo sen verran, että kaunotar ehti jo ensimmäisenä päivänä polttamaan ihonsa sen säteiden alla.

Sara Sieppi julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean matkakuvan, jossa Sieppi poseeraa uima-altaan reunalla. Naisen takana avautuu upea näkymä riisipellolle, mikä antaakin ymmärtää, että naisen ensimmäisten öiden hotellivalinta on tehty hieman rauhallisemmalta alueelta sisämaasta eikä Balin vilkkaista rantakaupungeista.