Donald Trumpin epätervellinen ruokavalio tarttuu kannattajiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ruokailutottumukset ovat moneen otteeseen herättäneet keskustelua ja hämmennystä verkossa. Trumpin on kerrottu tilaavan 50 dollarin pihvin kypsänä ja ketsupin kanssa, mikä sai monet kulinaristit raivostumaan hyvän raaka-aineen pilaamisesta.

Donald Trump syö paljon pikaruokaa ja juo mieluiten sokeritonta Coca-Colaa. Nyt Daily Mail -sivusto kertoo kyselystä, jonka perusteella on huomattu, että presidentin epäterveelliset syömistottumukset alkavat tarttumaan myös kansalaisiin.

Amerikka on pitkään ollut pikaruoan luvattu maa, mutta nyt ihmisten huonot ruokailutottumukset ovat lähteneet nousuun entisestään. Donald Trump näyttää omalla syömisellään huonoa esimerkkiä muille, mikä näyttää tarttuneen myös miehen kannattajiin.

Penn State University -yliopiston tutkijat huomasivat, että Donald Trumpista tehdyt roskaruokaa koskevat julkaisut saivat hänen seuraajansa pitämään kyseisiä pikaruokia hyvinä ateriavaihtoehtoina. Ihmiset, jotka näkivät Donald Trumpin syövän roskaruokaa, söivät myös itse hyvin todennäköisesti pikaruokaravintolassa lähitulevaisuudessa.