Channing Tatum ja Jessie J takaisin yhdessä? Nähtiin huonekaluostoksilla Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-näyttelijä Channing Tatum ja brittiläinen poptähti Jessie J on nähty yhdessä neljä viikkoa sen jälkeen, kun pariskunta ilmoitti eravansa. Kaksikko yritti pitää matalaa profiilia huonekaluostoksilla Los Angelesissa, mutta heidät huomattiin.

Brittiläinen 31-vuotias Jessie J on tuntenut eron jälkeen sekavia tunteita, ja hän on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan, että tunteiden sysääminen kauemmas ei ole mukavaa. 39-vuotiaan Tatumin on paljastettu puolestaan etsivän uutta naisseuraa treffipalvelun avulla. Hän on liittynyt suosittuun Raya-deittisovellukseen.

Vuoden ajan seurustellut pari on kertonut, että heidän suhteensa oli aiemmin onnistunut, mutta ei toiminut pitkän välimatkan vuoksi. Eroon ei liittynyt heidän mukaansa draamaa. Nyt he ovat kuitenkin nauttineet toistensa seurasta uudelleen, E! News uutisoi. Nähtäväksi jää, aikooko Jessie J muuttaa Yhdysvaltoihin rakkauden perässä.