Courtney Stodden alastomana somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina naisellisempia muotoja saavuttanut povipommi Courtney Stodden on kärsinyt syömishäiriöstä lähes koko aikuisikänsä. Hän on nykyisin kertomansa mukaan sinut vartalonsa kanssa ja julkaisee sosiaaliseen mediaan ahkerasti paljastelevia otoksia.

https://www.instagram.com/p/B7Wo-R4BoM7/

Nyt teinivaimona kuuluisuuteen noussut Courtney Stodden nähdään keikistelemässä yllättäen täysin alastomana somekuvassaan. Tämä Instagramin rajoja hipova kuva löytyy tästä linkistä. Samalla hänet nähdään myös parissa hieman kiltimmässä otoksessa, joissa kohukaunottaren vartalo pääsee niin ikään esiin.

Courtney Stodden on muistuttanut ihmisiä harkitsemaan kirjoittamiaan kommenttejaan. Courtney Stodden ei halua kuulla arvosteluita tai huomautuksia vartalonsa nykyisestä koosta. Hänen mukaansa ihmisten tulisi katsoa peiliin ja opetella olemaan ystävällisiä. Sanat voivat satuttaa. Hänellä on todettu muitakin mielenterveysongelmia.