Instagram-malli paljasti karun totuuden kuviensa takaa: ”Meitä on turha kadehtia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Australialainen nainen levittää sanaa positiivisen minäkuvan puolesta ja on jälleen kertonut faneilleen minkä vuoksi kuvien perusteella on turhaa kadehtia kenenkään elämää.

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Nyt Karina Irby muistuttaa hänen miljoonaa seuraajaansa siitä, että ihmisten elämästä ja ulkonäöstä ei voi tehdä oikeita johtopäätöksiä pelkän kuvan avulla etenkään silloin jos kyseessä on Instagram-malli.

Karina Irby esittää videollaan tilanteen, jossa Instagram-malli pyytää tuntematonta ihmistä ottamaan hänestä kuvaa. Nainen näyttää esimerkillään miten paljon kuvakulmat ja poseerausasento vaikuttavat siihen miltä vartalo kuvassa näyttää. Hän myös kertoo, että todellisuudessa harva edes ostaa kalliita asuja, joissa heidät nähdään kuvissa. Asut ovat vain lainassa tai yhteistöitä vastaan yrityksiltä saatu.

View this post on Instagram

DONT JUDGE A PERSON ON THEIR INSTA COVER WAIVER – if you’re triggered easily and don’t have a sense of humour, keep scrolling. It’s human nature to share the photos and videos of our highlights! Best angles! Best experiences! And what’s trending! Because we live on our screens and through social media, I know we forget what goes into, and what happens after, that content is produced. Depending on who you’re following, luxury goods and new, fresh fashion may be handed out for free, holidays might be paid for and photos completely and utterly posed, scripted and edited. You need to remember what happens after awesome photo that you were just feeling self conscious about. That photo was just a tiny moment in time and it’s absolutely NOTHING to judge yourself on. Have fun with social media! Don’t take things too seriously and share the love! @KARINAIRBY_RAW😬

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on