Karmaiseva uutinen Janita Lukkariselle: ”Ei mitään parannuskeinoa Suomessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin saattohoitoon parin vuoden syöpäkamppailun jälkeen joutunut realitykaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan Terhokodin hoivissa. Sieltä käsin hän kertoo tunnelmistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tuhansille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Eilen Janita sai kuulla lääkäreiltä lopullisen arvion siitä miten hänen tulee käymään.

Fanit toivoivat hartaasti, että Janita olisi saanut edes toivon pilkahduksen, mutta tyrmäys oli kova. Toivoa ei Lukkarisen mukaan lääkäreiltä tullut. Hän kertoi surullisista uutisista sosialisessa mediassa.

– Docrates sinetöi mun kohtalon Suomessa. Mulle ei ole olemassa enää mitään parannuskeinoa Suomessa. Jatkan yksityisellä tilillä vähän laajemmin asiaa, kunhan olen nukkunut päiväunet. Voimat aivan pois, Janita Lukkarinen kirjoitti.

Taannoin Janita listasi asoita, joita hän haluaisi vielä päästä kokemaan. Listalla oli melko tavanomaisia seikkoja, jotka ovat arkipäivää monille muille ihmisille. Hän haluaisi kävellä ilman rollaattoria, mennä naimisiin, käydä hyvässä ravintolassa syömässä, pitää juhlat, saada uusia vaatteita ja esimerkiksi äänittää laulamistaan. Ennen kaikkea hän haluaisi lähteä voittajana, koska taisteli loppuun saakka.