Marika Fingerroos upeassa lomakuvassa: ”Pahempiakin paheita on…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Nyt Marika on kirjoittanut blogiinsa jalkafetissistä.

View this post on Instagram

Btw new vlog in bio… #feetporn #feetfetishes Tästä koipikuvasta fetissiin ja linkkihän löytyy biosta, jos et jo kuunnellut✌️ Sitten mietteitä…. Ulkona tuuli, myrsky ja sade….Yrität nukkua, mutta kääk😲 tajuat, että kesäkin on sit isolla todennäköisyydellä huono, kun kunnon talvea ei ole🙄… Joten alat selaan lomakuvia ja lomaa… Minkäs voit, kun rakastat aurinkoa ja kylmää olutta🤷‍♀️ Niin no pahempiakin paheita on, eiks ni😘 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #tbsummer #holiday #happyholidays #sunny #tanning #curves #modell #blonde #finnishgirl #finnishblogger #finland #boobs #sensual #photography #photoshoot #legs

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

– Tästä koipikuvasta fetissiin ja linkkihän löytyy biosta, jos et jo kuunnellut. Sitten mietteitä…. Ulkona tuuli, myrsky ja sade…. Yrität nukkua, mutta kääk. tajuat, että kesäkin on sit isolla todennäköisyydellä huono, kun kunnon talvea ei ole… Joten alat selaan lomakuvia ja lomaa… Minkäs voit, kun rakastat aurinkoa ja kylmää olutta. Niin no pahempiakin paheita on, eiks ni, Marika Fingerroos toteaa kuvansa yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.