Victorian enkeli paljasti laukkunsa sisällön – ilman näitä ei voisi matkustaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on ollut jo vuosien ajan paparazzien vakiokohde, mutta viime aikoina hän on aktivoitunut julkaisemaan myös itse kuviaan sosiaalisessa mediassa. Doutzen Kroes on alkanut pitämään myös omaa YouTube-kanavaa.

Doutzen Kroes ylläpitää omaa YouTube-kanavaa, jonne hän julkaisee säännöllisesti sisältöä. Tällä kerralla huippumalli päätti paljastaa hänen lentolaukkunsa sisällön ja kertoa seuraajilleen mitä hän pakkaa aina laukkuunsa mukaan lähtiessään matkalle.

Malli esittelee ensimmäisenä ison huivin, joka toimii lentokoneessa kätevästi myös lämpimänä vilttinä. Naisen laukusta löytyy tietenkin puhelin, lompakko, kuullokkeet ja kamera. Nainen kantaa mukanaan myös kultaisen väristä teräksistä pilliä, jolla hän voi hörppiä juomansa lentokoneessa. Kroes kantaa aina lippalakkia mukanaan, koska pystyy kätevästi piiloutumaan sen taakse tuntemattomien katseilta.