Jasper Pääkkösen tähdittämä Stephen King -elokuva ei toteudu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaistähti Jasper Pääkkösen oli määrä näytellä Stephen Kingin Musta torni -kirjoihin perustuvan sarjan pahisroolia. Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei sarja toteudukaan. The Dark Tower -sarjasta ehdittiin työstää pilottijakso Amazon Studios -yhtiölle.

Yhtiö ei kuitenkaan päättänyt ottaa sarjaa tuotantoon. Deadline-sivuston mukaan syynä oli se, ettei sarjaa pidetty saman tasoisena kuin yhtiön tulevia Taru sormusten herrasta ja Ajan pyörä -kirjoihin perustuvia fantasiasarjoja.

MRC-tuotantoyhtiön kerrotaan parhaillaan yrittävän kaupata sarjan pilottijakson käsikirjoituksia muille yhtiöille ja kanaville. Jasper Pääkkönen tullaan tulevaisuudessa näkemään muun muassa Blackkklansman-ohjaaja Spike Leen uudessa Da 5 Bloods -elokuvassa ja Ilkka Remeksen 6/12-romaanin filmatisoinnissa.