Kerry Katona sivalsi: ”Charlotte Crosbyn kasvot kuin hissin ovien väliin jääneet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittijulkkis Kerry Katona laihdutti viime vuonna 15 kiloa ja otti täytettä rintoihinsa. Katona on keskittynyt hyvinvointiinsa ja viiden lapsensa kasvattamiseen yhdessä 31-vuotiaan poikaystävänsä, fitness-valmentaja Ryan Mahoneyn kanssa. Kerry on myös arvostellut ystäväänsä Katie Pricea kovasanaisesti naisen kauneusleikkauksiin liittyen.

Nyt Katona jatkaa julkkisnaisten haukkumista omassa New!-lehden kolumnissaan ja kohteena on realitysarjoista tuttu Charlotte Crosby. Katonan mukaan Charlotten pitäisi käydä terapiassa kohottamassa itsetuntoaan sen sijaan, että parantelee jatkuvasti ulkonäköään kauneusleikkauksilla. Hän sanoo, että Charlotte on upea viihdyttäjä, mutta hänen kasvonsa näyttävät liian leikellyiltä.

– Hänen kasvonsa näyttävät kuin ne olisivat jääneet hissin ovien väliin – hän näyttää hieman kierosilmäiseltä kalalta. En halua olla ilkeä, ja hän itse tietää miltä näyttää, mutta hän oli paljon kauniimpi ennen leikkauksia, Katona napauttaa Daily Mailin mukaan.