Pamela Tolan Teräsleidit-elokuvasta hitti – rikkoi 100 000 katsojan rajan kahdessa viikossa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten näyttelijänä tunnetun Pamela Tolan ohjaama Teräsleidit-elokuva on noussut hitiksi elokuvateattereissa. 3. tammikuuta ensi-iltansa saanut elokuva saavutti 100 000 katsojan virstanpylvään vain alle kahdessa viikossa.

Teräsleidit keräsi SF Studios -tuotantoyhtiön mukaan toisena esitysviikonloppunaan enemmän katsojia kuin ensi-iltaviikonloppuna. Kyseessä on jokseenkin harvinainen saavutus, sillä usein elokuvien katsojamäärät tippuvat niiden ensi-iltaviikonlopun jälkeen.

Leena Uotilan, Seela Sellan ja Saara Pakkasvirran tähdittämää Teräsleidit-elokuvaa on kuvailtu road movieksi ja draamakomediaksi. Siinä 75-vuotias Inkeri pelkää tappaneensa aviomiehensä iskettyään häntä paistinpannulla päähän ja lähtee viimeiselle road tripille kohti vapautta kahden ystävänsä kanssa.