Diili-ohjelman työntekijä: ”Donald Trump syö piristäviä lääkkeitä kuin karkkia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti hiljattain puheen liittyen Iranin ohjusiskuihin. Monen huomio kuitenkin kiinnittyi miehen hengitykseen, sillä Trump sniffasi ilmaa erikoisen paljon puheen aikana. Miehen entinen työntekijä paljasti, että syy löytyy Donald Trumpin addiktiosta.

– Trump on huumausaineiden vaikutuksenalaisena, halusitte myöntää sitä tai ette. Hän on koukussa Adderalliin ja on käyttänyt amfetamiinia vuosikymmenten ajan. Hän turvautuu bentsodiatsepiineihin ja brittiläiseen Sudafediin kontrolloidakseen niiskuttamista. Tämä ei ollut salaisuus televisiotuotannon aikana, kertoo Diili-ohjelmassa mukana ollut Noel Casler Twitterissä.

Sudafed on pseudoefedriinia sisältävää flunssalääkettä, jota löytyy valokuvatodisteiden perusteella Donald Trumpin toimistosta laatikkotolkulla. Hänen on kerrottu Inquisitr-lehden mukaan napostelevan Sudafediä kuin karkkia. Adderall on puolestaan ADHD:n hoitoon käytetty, neljää amfetamiinisuolaa sisältävä lääkevalmiste.

Lol

Publiée par TWIT – The Week In Trump sur Mercredi 8 janvier 2020