Eminem julkaisi uuden albumin – työsti salaa uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, julkaisi pari vuotta sitten Kamikaze-albuminsa. Viime vuonna tähdeltä ilmestyi 20-vuotisjuhlaversio hänen ensimmäisestä isolla levy-yhtiöllä julkaistusta albumistaan, The Slim Shady LP:stä. Nyt mies on jälleen yllättänyt faninsa julkaisemalla täysin uutta musiikkia.

Eminem julkaisi sosiaalisessa mediassa täysin yllättäin kuvan hänen uuden albuminsa kannesta. ”Nämä ovat sinun hautajaisesi”, tähti kommentoi albumin kuvan yhteydessä Twitterissä. Albumi on nimeltään Music To Be Murdered By ja se sisältää 20 raitaa. Kansikuvassa Eminem pitää ohimollaan sekä kirvestä että asetta.

Albumi on yhtenäinen teos, joka sisältää kaksi introa, välisoiton ja albumin päättävän outron. Näiden väliin on sijoiteltu 16 kappaletta. Albumilla kuullaan myös vierailijoita, joita ovat muun muassa poptähti Ed Sheeran ja joulukuussa menehtynyt räppäri Juice WRLD.