Hämmästyttävä video: Sammakko söi kokonaisen hiiren

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on voinut nähdä videoita, joilla suuret härkäsammakot syövät melkeinpä mitä tahansa ravintoa niiden eteen asetetaankaan. Tällä kerralla videolla nähdään nälkäinen härkäsammakko, joka syö kameran kuvatessa hiiren.

Isokokoinen härkäsammakko käyttää ravinnokseen pikkunisäkkäitä, matelijoita ja jopa toisia sammakoita. Nyt YouTube-videolla nähdään miten pohjattoman vatsalaukun omaava sammakko hotkii hyönteisiä ja ahmii vielä kokonaisen hiirenkin parempiin suihin.

Härkäsammakko on melko kookas sammakko, joka voi kasvaa jopa 20 senttimetrin pituiseksi ja painaa 750 grammaa. Suurelle koolle näyttääkin löytyvän helposti selitys jo pelkästään tältä videolta, sillä tämä laji on siunattu erinomaisella ruokahalulla.