Fanit shokissa – Jeffree Star ja Nathan Schwandt erosivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jeffree Star on amerikkalainen YouTube-tähti ja meikkitaiteilija, joka on julkaissut myös oman Jeffree Star Cosmetics -meikkisarjan. Meikkisarjan myötä Jeffree on vieraillut myös Suomessa ja tavannut fanejaan. Nyt hänen miljoonat faninsa ovat kokeneet todellisen järkytyksen miehen ilmoitettua, että hänen suhteensa on päättynyt eroon.

Jeffree Star kertoi omalla YouTube-kanavallaan hänen yli 17 miljoonalle seuraajalleen, että hänen viisivuotinen suhteensa poikaystävä Nathan Schwandtin kanssa on päättynyt eroon. Fanit alkoivat epäilemään eroa vuoden alusta lähtien koska Jeffree oli perunut esiintymisiä, minkä lisäksi hän oli ollut poissaoleva sosiaalisesta mediasta. Viimeinen vihje oli se kun Nathan poisti Jeffree Starin kokonaan hänen oman Instagram-profiilinsa kuvauksesta.

Jeffree Star kertoo videolla, että hänen sydämensä on särkynyt kun hän ei saa enää herätä oman sielunkumppaninsa viereltä. Surullista eroa ja vaikeaa aikaa pahentavat entisestään se, että hänen sukulaisensa yrittävät tehdä erolla rahaa ja myydä uutisotsikoita heistä tekaistuilla jutuilla.