Sabina Särkkä paratiisilomalla – bikinivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viime syksynä Sabina yllätti faninsa menemällä naimisiin Välimeren aalloilla pitkän purjehduslomansa päätteeksi. Nyt Särkkä on suunnannut lomalle Balille.

View this post on Instagram

🌴🌴👙 Bikini day every day

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Häidensä jälkeen Sabina on palannut kuvissaan useasti upeaan purjehduslomaansa ja häiden aikaisiin tunnelmiin. Ja kyllä hänen kelpaakin, sillä someseuraajat rakastavat Särkän upeita lomakuvia. Parhaillaan Sabina nähdään sosiaalisessa mediassa upeissa lomakuvissa ja -videoissa, jossa hän nauttii täysin rinnoin paratiisilomasta Indonesiassa.

View this post on Instagram

What a pool to dive in 💦

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on