Supertähtiä lisättiin Rock and Roll Hall of Fameen – tunnistatko nämä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Clevelandin The Rock and Roll Hall of Fame -museo kerää kokoeilmiinsa rock ja pop-musiikin merkittävimpien artistien historiaa. Museoon valitaan vuosittain vain muutamia uusia bändejä, artisteja ja tuottajia.

Nyt Rock and Roll Hall of Famen vuoden 2020 lisäykset on paljastettu. Monipuolisessa kattauksessa ovat mukana Whitney Houston, Nine Inch Nails, Depeche Mode, the Notorious B.I.G., T. Rex ja Doobie Brothers.

Ehdokkaita Rock and Roll Hall of Famen uusiksi artisteiksi oli yhteensä 16 kappaletta, joista Houston, Notorious B.I.G. ja Doobie Brothers olivat ehdolla ensi kertaa. Depeche Mode ja Nine Inch Nails olivat sen sijaan ehdolla jo kolmatta kertaa. Yhtyeitä ja artisteja voidaan asettaa ehdolle 25 vuotta heidän esikoislevynsä julkaisun jälkeen.