Tornado iski koulun pihalle – heitti henkilöauton ilmaan kuin roskan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla miten suihkuvirtaus iski kouluun ja repi muutamassa sekunnissa liikuntasalin seinän pirstaleiksi. Nyt Etelä-Carolinan Wilmingtonissa sijaitsevan koulun alueelle on iskenyt voimakas tornado, jonka seuraukset tallentuivat valvontakameran videolle.

Loris High Schoolin pihalle iskenyt tornado oli niin voimakas, että se heitti jopa henkiöauton ilmaan kuin roskan. Videolla nähdään ajassa 1:15 miten useat autot liikkuvat hieman ja eräs niistä nousee ilmaan ja edelleen toisen henkilöauton päälle. Paikallisten medioiden mukaan kymmeniä autoja vaurioitui tornadon voimasta.

EF-1 -tornado ei aiheuttanut tässä koulussa henkilövahinkoja, koska ihmiset ehdittiin evakuoida ajoissa suojaan. Yhteensä samana viikonloppuna myrskyt ja tornadot surmasivat Yhdysvalloissa yksitoista ihmistä. Wilmingtonissa tornado eteni vain vajaan kahden kilometrin matkan ennen hiipumistaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.