Lapissa liikkuu väärennettyä rahaa – tekevät pikkuostoksia parinkympin setelillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lapin poliisi on tiedottanut, että alueella on liikkeellä väärennettyjä 20 euron seteleitä. Tekijät ovat maksaneet pieniä ostoksia väärennetyillä seteleillä muun muassa Torniossa, Pellossa ja Rovaniemellä.

– Tarkista seteleistä kaiverruspainatus, vesileima, turvalanka, hologrammi ja valoa vasten täydentyvä kuvio. Jos epäilet setelin aitoutta, vertaa sitä vastaavaan aidoksi tietämääsi seteliin, poliisi ohjeistaa Facebookissa.

Poliisi selvittää väärää rahaa käyttäneiden henkilöllisyyttä. Havainnoistaan tai väärennetyistä seteleistä voi ilmoittaa poliisin numeroon 0295 466 259 tai sähköpostilla meri-lappi.tutkinta@poliisi.fi.

Lapissa liikkeellä väärennettyjä 20 euron seteleitä.Tarkista seteleistä kaiverruspainatus (seteli tuntuu karhealta),…

Publiée par Lapin poliisilaitos sur Dimanche 19 janvier 2020