Jennifer Lopez pitää leikkimielisen oppitunnin – näin Bronxia puhutaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on kertonut haaveilevansa elämästä Euroopassa. Nainen mielisi muuttaa perheineen esimerkiksi Italiaan. Lopez on kuitenkin New Yorkissa kasvanut, mikä kuuluu nopeasti esimerkiksi naisen puheesta.

Jennifer Lopez on asunut New Yorkin Bronxissa, minkä vuoksi alueelle ominainen murre on naiselle hyvin tuttu. Nyt 50-vuotias tähti esitteli hauskalla Vanity Fair -lehden kuvaamalla YouTube-videolla Bronxin murretta ja kertoi myös sen miten hän loi itselleen Hustlers-elokuvan Ramona-roolihahmon.

Jennifer Lopez pitää videolla leikkimielisen oppitunnin Bronxin murteesta. Naisen mukaan murteessa on kyse asenteesta, jossa ihmisen tulee uskoa olevansa muita viisaampi. Ihmisen tulee myös puhua nopeammalla temmolla ja kuulostaa siltä kuin hän luulisi tietävänsä kaikesta kaiken.