Katie Pricen sekoilu jatkuu – haluaa viettää hääpäivää ex-miehen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ollut otsikoissa lähinnä henkilökohtaisten ongelmiensa vuoksi. Nainen on pyörittänyt nuorempia rakastajia, käyttänyt huumausaineita, menettänyt ajokorttinsa, tehnyt henkilökohtaisen konkurssin ja saanut vakavia komplikaatioita kauneusleikkauksen jälkeen. Nyt hän yrittää saada ex-miestään juhlimaan hääpäivää kanssaan.

The Sun kertoo, että 41-vuotias Katie Price ei ole virallisesti eronnut entisestä aviomiehestään Kieran Haylerista. Pariskunta on kuitenkin asunut vuosia erillään ja Kieran on nykyään uuden tyttöystävä Michelle Pentecostin kanssa. Nyt Katie Price anoo miestä viettämään heidän seitsemättä hääpäiväänsä yhdessä.

Juhlintaan osallistuisi myös pariskunnan lapset, kuusivuotias Jett ja viisivuotias Bunny. Glamourmalli haaveilee ilmeisesti perheen väliaikaisesta yhteenpaluusta televisioviihteen vuoksi. Valitettavasti Kieranin uusi nainen ei voi osallistua juhlintaan, koska Katie Price on saanut hänelle viiden vuoden pituisen lähestymiskiellon. Kieran harkitsee juhlaan osallistumista.