Lentokone pudotti polttoainetta lasten päälle – koulu haastoi yhtiön oikeuteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdysvaltojen Kaliforniassa sattuneesta tapauksesta, jossa polttoainetta pudotettiin lentokoneesta koulun pihaan hätälaskun yhteydessä. Sen seurauksena lukuisat oppilaat kärsivät ihoärsytyksestä ja hengitysongelmista.

Nyt Park Avenue Elementary -koulun opettajat ovat nostaneet oikeustoimet Delta-lentoyhtiötä vastaan. Neljä opettajaa palkkasi asianajajakseen lukuisista suuren profiilin tapauksista tunnetun Gloria Allredin.

Kanteen mukaan lennonjohto oli kysynyt lentäjältä, onko polttoaineen poistamiselle tarvetta. Lentäjä oli kuitenkin tehnyt niin kertomatta asiasta lennonjohdolle. Polttoaine myös pudotettiin 600 metrin korkeudesta, vaikka tyypillisesti se pitäisi suorittaa noin 1.500 metrin korkeudesta, uutisoi TMZ.