Laulaja-lauluntekijä pyysi anteeksi, sulki silmänsä ja kuoli esiintymislavalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa järjestetyssä konsertissa tapahtui viime lauantaina hyvin poikkeuksellinen tilanne, kun 71-vuotias artisti David Olney menehtyi festivaalien esiintymislavalle kesken konserttinsa. Santa Rosa Beachilla oli käynnissä 30A Songwriters Festival -tapahtuma, jossa yleisö joutui todistamaan traagista tilannetta.

https://www.youtube.com/watch?v73VQVZpViA

Elokuvalehti Varietyn haastattelemien silminnäkijöiden mukaan David Olney oli esiintymässä toista kertaa saman päivän aikana, kun hän yllättäen pyysi yleisöltä anteeksi, sulki silmänsä ja menehtyi tuolilla istuen ja kitara kädessään. Yleisö luuli, että artisti pitää vain pienen tauon, mutta hän ei enää koskaan avannutkaan silmiään.

Samalla esiintymislavalla kuoleman hetkellä ollut laulajatar Amy Rigby kertoi tilanteen olleen rauhallinen ja Olneyn näyttäneen niin arvokkaalta, kun tilanne suinkin salli. Kuollessaan artisti ei pudonnut tuoliltaan, vaan painoi vain leukansa rintaan ja hiljeni. Veteraaniartisti lähti siis kirjaimellisesti saappaat jalassa. Häntä yritettiin elvyttää, mutta tuloksettomasti.