Katie Pricen nuori rakastaja katkerana – malli petti ja jätti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin vuosi sitten yllätyskihloihin menneet glamourmalli Katie Price ja hänen kuntovalmentajana työskentelevä poikaystävänsä Kris Boyson ovat eronneet. Viiden lapsen äiti Katie Price suunnitteli jopa perheenlisäystä Boysonin kanssa, mutta päätyi kuitenkin pettämään miestä.

Kris Boyson on katkera erosta, mutta ei ole puhunut siitä kovinkaan montaa sanaa julkisesti. Hänen mukaansa menestys on kuin raskaaksi tuleminen, jolloin kaikki onnittelevat. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, kuinka monta kertaa raskautta on yritetty.

Katie Price ja Kris Boyson seurustelivat 1,5 vuotta, Closer-lehti uutiosoi. Tiedossa ei ole, yrittääkö kuuluisa malli saada nuorta rakastajaansa takaisin. Kris Boyson sai tietää uskottomuudesta ja lähti Pricen kotiin kavereidensa kanssa kostaakseen rakastajalle.