Kömpelö murtovaras vei tiskikoneen – kaatoi sen rikospaikan eteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valvontakameroiden videoille päätyy toisinaan varkaita, joita ei millään ilveellä voisi kuvailla mestaririkollisiksi. Tuoreella australialaisvideolla nähdään kömpelöä sorttia edustava tiskikonevaras.

Poliisin Facebookissa jakamalla videolla Wallaroossa sijaitsevaan kotiin on iskenyt murtovaras. Videolla hänet nähdään kuljettamassa kodinonetta ulos nokkakärryillä.

Kesken rikoksen varas törmää kuitenkin ongelmiin. Tiskikone nimittäin kaatuu kärryjen päältä ja mätkähtää suoraan asfaltille. Murtovarkaan kömpelyydestä huolimatta poliisi ei ole toistaiseksi onnistunut paikantamaan häntä.

 

Kadina Police are investigating several break-ins in Wallaroo yesterday morning. Between 6am and 6.30am on Monday 20 January, three houses under construction were broken into in Prince Street. One of the houses had a Veneto dishwasher stolen and the suspect was captured on CCTV. If anyone has any information about these break-ins or knows who the person is in the video, they are urged to call Crime Stoppers South Australia on 1800 333 000 or online at www.crimestopperssa.com.au

Publiée par South Australia Police sur Lundi 20 janvier 2020