Kylie Jenner meikkasi isosiskonsa: ”En ole ihan tavallinen maskeeraaja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on onnistunut tekemään hänen meikkialan yrityksestään todellisen miljoonabisneksen. Naisen Kylie Cosmetics -sarjan meikkituotteet revitäänkin käsistä aina uusien tuotteiden lanseerauksen yhteydessä.

Kylie Jenner pitää myös omaa YouTube-kanavaa, jolla hän esittelee elämäänsä ja julkaisee ajoittain myös meikkaustutoriaaleja. Tällä kerralla 22-vuotias Jenner päätti meikata hänen isosiskonsa Kim Kardashianin käyttäen vain hänen ja KKW BEAUTY -sarjan tuotteita.

Kim Kardashian istuutuu ennakkoluulottomasti kameran eteen pikkusiskon meikattavaksi. Jenner meikkaa isosiskonsa niin kuin hän meikkaa itsensä lähes päivittäin. Lopputuloksesta tulee todella kaunis ja naisellinen, ja Kardashian näyttää itsekin olevan hyvin tyytyväinen meikkiinsä.