Lääkäri varoittaa miehiä: Älkää masturboiko banaaninkuorilla!

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Itseään voi tyydyttää monenlaisilla tavoilla, mutta jotkut tavat masturboida voivat olla pahimmillaan jopa terveydelle haitallisia. Nyt lääkärit ovat varoittaneet miehiä välttämään banaaninkuorilla masturboimista.

Banaaninkuorilla masturboinnin puolestapuhujien mukaan kuoressa oleva hedelmäliha toimii liukuvoiteen tapaan, tarjoten suuseksiä muituttavan unteen. Internetin lääkäripalvelu Doctor-4-U:n lääkäri Diana Gillin mukaan banaaninkuori saattaa kuitenkin johtaa kivuliaisiin ihottumiin ja rakkuloihin peniksessä. Pahimmillaan se voi elimen tulehtumiseen.

Erityisen haitallista banaaninkuorella masturbointi voi olla allergiasta kärsiville. The Sun -lehden mukaan Gill varoittaa esimerkiksi lateksikondomeille allergisten miehien voivan olla suurella todennäköisyydellä olla allergisia myös banaaninkuorille.