Janita Lukkarinen valmistautuu pahimpaan: ”Aloitin juuri kirjoittamaan jäähyväiskirjeitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin saattohoitoon parin vuoden syöpäkamppailun jälkeen joutunut realitykaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan Terhokodin hoivissa. Sieltä käsin hän kertoo tunnelmistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tuhansille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän sai tietää lääkäreiltä, ettei parannuskeinoa olisi ainakaan Suomessa.

Nyt Janita on julkaissut sosiaalisessa mediassa koskettavan päivityksen, sillä tasan kuukausi sitten hän joutui takaisin sairaalaan ja sieltä lopulta saattohoitoon Terhokotiin. Hän on aloittanut jo valmistautumisen pahimpaan.

– Aika on mennyt niin nopeasti, että ei voi edes ymmärtää. Suurimman osan ajasta nukun, olen todella väsynyt, eivätkä silmät jaksa pysyä auki. Kortisonia menee nyt hieman pienemmällä määrällä, joten sekään tuskin vaikuttaa vireystilaan, plus mun kroppa on varmaan jo aika tottunut siihenkin myrkkyyn, heh, Janita Lukkarinen kysyy.

– Aloitin juuri kirjoittamaan jäähyväiskirjeitä, ihan mahdottoman vaikeaa kuin se onkin, niin se on tehtävä. Haluan jättää jokaiselle jonkun viisauden. Mitä sä kertoisit ja kirjoittaisit sun lähimmäiselle, jos sä tietäisit aikasi olevan rajallista?

Taannoin Janita listasi asoita, joita hän haluaisi vielä päästä kokemaan. Listalla oli melko tavanomaisia seikkoja, jotka ovat arkipäivää monille muille ihmisille. Hän haluaisi kävellä ilman rollaattoria, mennä naimisiin, käydä hyvässä ravintolassa syömässä, pitää juhlat, saada uusia vaatteita ja esimerkiksi äänittää laulamistaan. Ennen kaikkea hän haluaisi lähteä voittajana, koska taisteli loppuun saakka.