Samaan aikaan Yhdysvalloissa: Alennuskupongista nyrkkitappelu pikaruokalassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Siinä vaiheessa, kun ihminen kokee tarpeelliseksi pahoinpidellä tarjoilijan vääränlaisen alennuskupongin vuoksi, voidaan olettaa ihmisen aivokapasiteetin olevan kehnonpuoleinen. Näin tapahtui Yhdysvalloissa, kun 34-vuotias Jeremiah Wenzel meni Iowassa sijaitsevaan Burger King -ravintolaan.

Wenzelin alennukskuponki ei käynyt Cedar Rapidsissa sijaitsevassa pikaruokalassa. Mies hermostui, ja heitti puhelimella pikaruokalan työntekijää. Hän oli ravintolassa äitinsä ja toisen naisen kanssa. Mies huusi työntekijälle, että haastaisi koko ravintolan oikeuteen. Tarjoilija puolestaan kertoi soittavansa poliisille, eikä antanut puhelinta takaisin.

Samassa Jeremiah Wenzelin äiti tajusi, että hänen poikansa oli heittänyt hänen puhelimellaan työntekijää. Wenzel kapusi ravintolan tiskin yli hakeakseen puhelimen, mutta tilanne äityi keittiön puolella nyrkkitappeluksi. Seurueen naiset yrittivät pyydellä anteeksi kahakkaa, mutta Jeremiah Wenzel pidätettiin myöhemmin kodistaan, The Smoking Gun uutisoi.