Australialaisia uhkaa uusi vitsaus – tappavat hämähäkit leviävät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiaa ovat viime aikoina koetelleet tuhoisat ja laajalle levinneet maastopalot, jättimäiset rakeet ja tulvat. Nyt vuorossa ovat kahdeksanjalkaiset ja myrkylliset ötökät.

Asiantuntijat ovat kehottaneet australialaisia olemaan tarkkana suppilohämähäkkien varalta. Kuumuus ja sateet ovat luoneet kosteat olosuhteet, joka saa hämähäkit kömpimään ulos niiden piilopaikoista.

Australialaiset suppilohämähäjit, etenkin atrax robustus, lukeutuvat maailman vaarallisimpiin hämähäkkeihin. Yksi purema voi aiheuttaa kuoleman pysäyttämällä sydämen vain noin 15 minuutin aikana. Pureman saaneita kehotetaankin hakeutuvan sairaalahoitoon mahdollisimman nopeasti.

 

FUNNEL WEB SEASON IS HERE!

🚨WARNING! FUNNEL-WEB SEASON IS HERE! 🚨We are issuing a message of warning to the public as recent wet weather conditions followed by hot days have created perfect conditions for funnel-web spiders to thrive.We're asking for any collected spiders to be brought to the park to contribute to our lifesaving antivenom program! 🕷️

Publiée par Australian Reptile Park sur Lundi 20 janvier 2020