The Mars Volta -laulajan koira kuoli myrkytykseen – tähti syyttää skientologeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Mars Volta ja At the Drive-in -yhtyeiden laulaja Cedric Bixler-Zavala on joutunut viemään koiransa lopetettavaksi. Hän syyttää myrkytetyn koiran kuolemasta skientologiakirkon jäseniä.

Bixler-Zavalan mukaan hänen Biscuit-koiransa kuoli syötyään takapihalleen pudotettua, rotanmyrkkyä sisältänyttä jauhelihaa. Muusikko uskoo skientologien olleen myrkytyksen taustalla. Hän kertoo perheineensä joutuneensa toistuvasti kirkon jäsenten ahdistelemaksi kritisoituaan laitosta julkisesti.

The Mars Volta -tähden ja skientologien välinen riita juontaa juurensa kirkkoon kuuluvaan näyttelijä Danny Mastersoniin kohdistuvista syytöksistä. Bixler-Zavalan vaimo Chrissie Bixler on syyttänyt 70’s Show -sarjasta tunnettua näyttelijää raiskauksesta. Hän on yksi lukuisista naisista, joiden mukaan Masterson on syyllistynyt samanlaisiin rikoksiin.