Kuuma, kuumempi, Pete Parkkonen! Jopa Juha Perälä kosi seksikkään valokuvan yhteydessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Pete Parkkonen on yksi suomalaisista laulajamiehistä, joka saa naisten sukat pyörimään jaloissa. Nyt kuumotusta aiheuttaa lomakuva, jossa mies poseeraa komeasti ruskettuneena aurinkotuolissa pelkästään shortseihin pukeutuneena. Hänellä on kädessään kirja, mikä tekee monen mielestä miehestä entistäkin seksikkäämmän.

Pete Parkkonen kysyy kuvassa, että miltäs tämä kuumuus vaikuttaa? Radiotoimittaja Juha Perälä kiteyttää monen kuvaa katsovan ajatukset kommentissaan. Perälä kehuu Parkkosen vartaloa ja panee kommenttinsa perään sydämen ja hashtagin #marryme.

Pete Parkkonen nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan Idols-ohjelmaan sen neljännellä kaudella. Tähti kohahdutti vuonna 2016 Kohta sataa -kappaleensa vähäpukeisella musiikkivideolla. Parkkonen täyttää helmikuun alussa 30 vuotta.

View this post on Instagram

How about this heat

A post shared by Pete Parkkonen (@peteparkkonen) on