Näin Halseyn albumin kansikuvatyyli syntyy – tähti loihti meikkinsä itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey saapuu helmikuussa Suomeen. Hän julkaisi juuri uuden You Should Be Sad -kappaleen tulevalta albumiltaan. Singlelle kuvattiin myös musiikkivideo, joka kohahdutti rohkean sisältönsä ansiosta. Nyt nainen nähdään kuitenkin hieman rauhallisemmissa tunnelmissa hänen kylpyhuoneessaan.

Halsey julkaisi 17. tammikuuta uuden 16 kappaletta sisältävän albumin, joka kantaa nimeä Manic. Voguen julkaisemalla videolla nähdään miten 25-vuotias Halsey loihtii itselleen nyt saman taiteellisen meikkityylin, joka naisella nähdään hänen tuoreen Manic-albuminsa kansikuvassakin.

Videon aluksi nainen esittelee hänen ihonhoitorutiininsa, jonka kulmakivi on huolellinen kasvojen puhdistaminen ja kosteutus. Halsey luo meikkityylin, jossa huomion keskipisteenä on sinisellä metallinhohtoisella luomivärillä tehty musta silmä. Tähden mukaan meikattu musta silmä symboloi traumaa ja kipua sekä henkistä kasvua, joka kuuluu hänen tuoreella albumillaan.