The Pussycat Dolls valmistautuu kiertueelle – Ashley Roberts upea kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoinut huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls palaa keikkalavoille. Yhtye hajosi vuoden 2009 loppupuolella kun Nicole Scherzinger ja Kimberly Wyatt lähtivät soolourille. Nyt kaunottaret palaavat huhtikuussa samalle lavalle.

Tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on nyt kiinnittänyt fanien huomion. 38-vuotias laulaja näyttää olevan todella valmis astumaan takaisin parrasvaloihin. Nainen on harrastanut keikkatauon aikana laulamista ja tanssimista, ja näyttääkin siltä, että Roberts on onnistunut pitämään itsensä huippukunnossa.

The Pussycat Dolls aloittaa kiertueensa huhtikuussa ja konsertoi Daily Mail -sivuston mukaan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Naiset ovat alkaneet harjoittelemaan yhdessä vanhoja hittikappaleitaan ja tanssirutiineja, jotka ovatkin aina olleet suuressa roolissa tyttöbändin esiintyessä.