Kobe Bryantin 13-vuotias tytär oli turmakopterissa – olivat matkalla koristreeneihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka urheiluhistorian suosituimpiin koripalloilijoihin lukeutunut Kobe Bryant kuoli tänään sunnuntaina iltapäivällä Suomen aikaa. 41-vuotias supertähti ja neljä muuta menehtyivät helikopterin putottua vuorenrinteeseen Los Angelesin Calabasissa.

View this post on Instagram

My Gigi

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Kaikkien viiden helikopterissa mukana olleen kerrotaan kuolleen. Turman jälkeen uutisoitiin, että Bryantin perheen vaimo ja perheen neljä tytärtä eivät olisi olleet turmakoneessa. Sittemmin TMZ sai kuitenkin vielä vahvistamattoman tiedon, että perheen 13-vuotias tytär Gigi olisi sittenkin ollut isänsä kanssa helikopterissa ja siten menehtynyt turmassa. Gigi tiedettiin isänsä tavoin lahjakkaaksi koripalloilijaksi ja he olivat TMZ:n tietojen mukaan matkalla koripallotreeneihin Mamba Academyyn.

Kobe Bryant crash site, Calabasas, California. Kuva: Stara, Google Earth

Helikopteri putosi vuorenrinteelle, jossa se syttyi tuleen. Ambulansseilla, paloautoilla ja poliisiautoilla ei ole mahdollisuutta päästä turmapaikalle, koska se sijaitsee noin 350 metriä lähimmästä tiestä. Siksi pelastajia joudutaan kuljettamaan turmapaikalle helikopterilla. Muiden turmassa menehtyneiden henkilöllisyys ei ole vielä tiedossa.

Silminnäkijöiden mukaan helikopterin moottorista lähti poikkeuksellinen ääni ennen sen putoamista. Putoamisen jälkeen turmapaikalla syttyi tulipalo, joka vaikeutti pelastustöitä. Perheen nuorin tytär Capri syntyi kesäkuussa 2019, eli hän on nyt vasta puolivuotias. Muutama vuosi sitten aktiiviuransa lopettanut supertähti edusti kulta-aikoinaan Los Angeles Lakersia.