Koira oli pudottanut lelunsa maahan – ohikulkija teki päivän hyvä työn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikeina aikoina on hankalaa luottaa ihmisyyteen, mutta toisinaan esimerkiksi netistä saa lukea ihastuttavia tarinoita siitä, kuinka ihmisten hyvyys voittaa. Nyt esittelemme Claire Cummingsin teon.

Englannin Basingstokessa asuva Claire Cummings oli huomannut tiellä ajaessaan, että yhden talon edustalla oli isokokoinen pehmolelu. Possulelu makasi maassa. Pian nainen huomasi, että lelu kuului kaiketi talon aidan yli kurkistelevalle koiralle.

Nainen teki sen mitä kaikki sydämellä ja tunneälyllä varustetut ihmiset olisivat tehneet: Hän poimi lelun maasta ja antoi sen takaisin koiralle. Cummings kuitenkin nappasi valokuvan koirasta ennen päivän hyvää työtä. Siitä tuli hetkessä viraalihitti.

Drove past this handsome chap who was waiting to get his pig back. Immediately turned car around to give it to him which…

Publiée par Claire Cummings sur Dimanche 5 janvier 2020