Laitonta kukkotappelua seurannut mies kuoli – kukko viilsi partaterällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kukkotappelut on lukuisissa maissa kielletty eläinrääkkäyksenä. Tästäkin huolimatta laittomat kukkotappelut vetävät vedonlyöntihaluista yleisöä paikalle esimerkiksi Intiassa.

Intian West Godavarissa järjestetyssä laittomassa kukkotappelussa vuodatettiin muutakin kuin lintujen verta. Tappelua seurannut 55-vuotias Saripalli Venkaterswara Rao sai surmansa vapaaksi päässeen kukon ansiosta. Kukko oli viiltänyt miestä sen jalkoihin asennetuilla partaterillä.

9News-uutissivuston mukaan Venkateswara oli ainoa kukkotappelussa kuollut ihminen, mutta myös lukuisat muut paikalla olleet kärsivät lievemmistä vammoista. Kukkotappelut kiellettiin Intiassa jo vuonna 1960. Lajia harrastetaan kuitenkin edelleen erityisesti pienemmissä kylissä.