Khloe Kardashian upeassa farkkuasussa – rinnat pursuavat kaula-aukosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian on elänyt viime vuosien ajan hyvin terveellistä ja kurinalaista elämää, mikä näkyykin naisen hoikistuneesta ulkomuodosta. Nyt nainen esittelee tiimalasivartaloaan upeassa farkkuasussa, josta rinnat ovat pursuta ulos.

Upea Khloe Kardashian julkaisee itsestään tiuhaan tahtiin kuvia, joissa hän esittelee kurvikasta vartaloaan. Nyt nainen on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan yli 103 miljoonan seuraajansa iloksi kuvia, joissa naisella on todella näyttävä farkkuasu yllään.

Kardashian on pukeutunut kokonaan samaa sävyä oleviin tiukkoihin farkkuihin, löysään farkkutakkiin ja pieneen korsettiin, jonka avara kaula-aukko on paljastaa naisen rinnat kokonaan. Asu on kokonaisuudessaan 35-vuotiaan naisen omasta Good American -vaatemallistosta peräisin.

View this post on Instagram

Denim Doll

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on