Mieheksi syntynyt haluaa näyttää muovinukelta – jopa otsa muotoiltiin uusiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Nyt hän on ollut lukuisissa kauneusleikkauksissa, joista viisi on muotoillut pelkästään hänen nenäänsä.

Alle 30-vuotias Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hänellä on järisyttävän suuri rintavarustus ja muhkeat huulet. Transsukupuolinen nainen korostaa muotojaan vaatteilla, jotka ovat kuin suoraan seksikaupan rekistä.

Daily Mailin taannoin tekemän haastattelun mukaan Ivana tekee kaikkensa näyttääkseen yltiöseksikkäältä. Hänen otsastaan on tehty naisellisempi hiusrajaa alentamalla. Ivana käyttää paljon meikkiä ja haluaa erottua joukosta. Hän on rahoittanut plastiikkakirurgian seksityöläisenä muun muassa dominana toimien.

View this post on Instagram

🌹#reallifedoll #humandoll

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on