Silikonilla kyllästetty povipommi tikkari jättihuultensa välissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusleikkausten tarkoituksena on alunperin ollut ulkonäön paranteleminen ja kosmeettisten virheiden korjaaminen. Äärimmilleen vietynä plastiikkakirurgia voi saada päinvastaisen tuloksen, kun kauneutta tavoitteleva muuttuu luonnottomaksi. Näin on käynyt usealle silikonibimbon ulkonäköä havittelevalle.

Muovinuken näköisestä ihmisryhmästä on tullut eräänlainen ilmiö. Yksi eniten faneja keräävistä on jättimäiset huulet itselleen aikojen saatossa hankkinut nainen, joka kulkee nimellä Real Silicone Bunny. Hänen huulensa täyttävät puolet kasvoista.

Nyt nainen on julkaissut uusia kuvia Instagramiin, jossa on tarkoituksena kalastella faneja maksulliselle sivustolle. Real Silicone Bunny elää kehoaan esittelemällä, joten yksi kuva esittelee naisen huulten megalomaanista kokoa. Tikkari näyttää nuppineulalta hänen huultensa välissä.