Supertähdet surevat Kobe Bryantin ja tyttären kuolemaa: ”Sydämeeni sattuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka urheiluhistorian suosituimpiin koripalloilijoihin lukeutunut Kobe Bryant kuoli sunnuntaina lento-onnettomuudessa. 41-vuotias supertähti, hänen 13-vuotias tyttärensä Gigi ja kolme muuta menehtyivät helikopterin putottua vuorenrinteeseen Los Angelesin Calabasissa.

Gigi tiedettiin isänsä tavoin lahjakkaaksi koripalloilijaksi ja he olivat TMZ:n tietojen mukaan matkalla koripallotreeneihin Mamba Academyyn. Helikopteri putosi vuorenrinteeseen, jossa se syttyi tuleen. Ambulansseilla, paloautoilla ja poliisiautoilla ei ole mahdollisuutta päästä turmapaikalle, joka sijaitsee noin 350 metriä lähimmästä tiestä. Siksi pelastajia joudutaan kuljettamaan turmapaikalle helikopterilla.

Tragedia aiheutti urheilu- ja viihdealan tähtien keskuudessa suurta surua, sillä lukemattomat julkkistähdet esittivät surunvalittelunsa onnettomuuden johdosta. Juontajalegenda Jimmy Kimmel totesi, että Kobe Bryant oli yksi kaikkien aikojen karismaattisimmista urheilijoista. Khloe Kardashian kertoi, että hänen sydämeensä sattui kuulla suru-uutinen. Surijoiden joukossa olivat myös esimerkiksi Taylor Swift, ASAP Rocky, Marian Carey, Ashley Tisdale, Ryan Seacrest ja Lenny Kravitz.

Jopa Kobe Bryantin julkisesti inhoama ja useasti sosiaalisessa mediassa haukkuma Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump twiittasi onnettomuudesta ja totesi tapahtuneen olleen karmaiseva. Nopeasti hänelle kuitenkin muistutettiin mitä Bryant oli presidentistä aiemmin twiitannut.

Silminnäkijöiden mukaan helikopterin moottorista lähti poikkeuksellinen ääni ennen sen putoamista. Putoamisen jälkeen turmapaikalla syttyi tulipalo, joka vaikeutti pelastustöitä. Perheen nuorin tytär Capri syntyi kesäkuussa 2019, eli hän on nyt vasta puolivuotias. Muutama vuosi sitten aktiiviuransa lopettanut supertähti edusti kulta-aikoinaan Los Angeles Lakersia.