Maisa Torppa julkaisi kuvan polttareistaan – ystävät yllättivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa menee lähiaikoina naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Nyt Maisa on päässyt juhlimaan polttareitaan.

Maisa Torppa on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hänellä on polttariasuissa usein käytetty olkanauha. Nauhassa lukee suomennettuna ”Tuleva morsian”. Torpan otsalla on hiuspanta, jossa lukee Bride. Nainen on yllätetty viime viikonloppuna ystäviensä toimesta ja hän on liittänyt kuvan yhteyteen hashtagiksi #totallysurprised. Ilta-Sanomat kertoo, että polttareita vietettiin Tallinnassa kylpylässä hemmotteluhoidoista nauttien.

Julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Suhde IT-Mikkona tunnettuun mieheen on Maisa Torpan sanojen mukaan parasta mitä hänelle on koskaan tapahtunut. Joidenkin lähteiden mukaan pari avioituu ystävänpäivänä.