Myymälävarkaus epäonnistui nolosti Kemissä – auto ei lähtenytkään käyntiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lapin poliisi kertoo Kemiin näpistysreissulla olleesta pariskunnasta, jonka onni kuitenkin tyssäsi kaupan parkkipaikalle. He olivat asioineet Kemin Asemadulla sijaitsevassa liikkeessä lauantaina 25. tammikuuta kello 18:00.

– Asialla olivat ilmeisesti ulkopaikkakuntalainen mies ja nainen, jotka laittoivat muun muassa vaatteita kahteen isoon laukkuun Asemakadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä. He poistuivat maksamatta tuotteita. Mies ja nainen menivät liikkeen pihalla olleeseen autoon, joka ei lähtenyt käyntiin, Lapin poliisi tiedottaa.

Mies ja nainen poistuivat auton luota koiranpennun kanssa. He jättivät anastetut tuotteen autoon. Paikalle mennyt poliisipartio takavarikoi auton ja se siirrettiin poliisilaitokselle. Miestä ja naista ei ole vielä tavoitettu, mutta poliisilla on vahva epäilys heidän henkilöllisyydestään.