Kylie Jenner oli Kobe Bryantin surmahelikopterin vakioasiakas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu koripallotähti Kobe Bryant kuoli viikonloppuna helikopterionnettomuudessa tyttärensä ja seitsemän muun henkilön kanssa. Ryhmää kuljettanut helikopteri törmäsi vuoreen Kalifornian Calabasissa.

Monet tähdet ovat sittemmin ilmaisseet surunvalituksensa NBA-tähden poismenosta. Yksi heistä oli Kylie Jenner, joka myös paljasti matkustaneensa surmahelikopterissa useita kertoja. Helikopteri oli TMZ:n mukaan vuokralla myös hänen tyttärensä Dreamin syntymäpäiväjuhlilla.

– En voi edelleenkään uskoa tätä. Kyseessä oli helikopteri jossa matkustin toistuvasti lentäjä Aran kanssa. Hän oli erittäin mukava mies. Pitäkää rakkaanne lähellänne, Kylie Jenner kirjoitti Instagram-tarinoissaan.

 

Instagram