StaraTV: Sansa haastattelussa – kilpailee euroviisupaikasta UMK20-kilpailussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kilpaillaan parhaillaan paikasta Euroviisulavalla jopa sadan miljoonan katsojan edessä, kun UMK20-kilpailu on käynnissä. Eräs kilpailijoista on pitkän linjan artisti Sansa, joka tavoittelee paikkaa Suomen edustajana kappaleellaan Lover View. Stara tapasi Sansan Tampereella, jossa myös UMK-finaali aikanaan kilpaillaan.

Sansa kertoo haastattelussa muun muassa siitä miten aikoinaan päätyi musiikin pariin ja luotaa hieman myös monipuolista kokemustaan musiikkialalta. Hän on ennen viisupaikasta kisaamistaan tehnyt esimerkiksi kaksi albumia Lontoossa ja upean cover-version Sabrinan Boys-kasariklassikosta. Seuraava levy on parhaillaan jo työn alla, joten Sansasta kuullaan vielä paljon kävi euroviisujen kanssa miten tahansa.